Gospa Tatjana mi je pomagala pri pripravi na popravni izpit iz nemščine v 1. letniku, ki sem ga uspešno opravil. K njej sem prišel samo en teden pred popravcem. Res se je potrudila, da sem se v kratkem času naučil vse, kar je bilo treba.
Tomaž iz Radovljice 


Najin dvanajstletni sin je imel precejšnje težave pri slovenščini in angleščini. Je namreč otrok z disleksijo. Težko in nerad bere, izpušča črke pri pisanju in tudi sicer v besedilu naredi veliko napak. To ga je najbolj oviralo pri slovenščini in angleščini, kjer so se slabe ocene kar vrstile. Potem smo izvedeli za gospo Tatjano, ki mu je pomagala, da se je organiziral in popravil ocene. Predvsem pa smo ji hvaležni, da mu je nudila mnogo več kot le znanje šolske snovi.
Maja in Franci K. 


Moja hči obiskuje drugi letnik srednje šole. Ima odločbo, saj je otrok s posebnimi potrebami. Težave ima pri razumevanju snovi, zato potrebuje ogromno dodatne razlage. Večinoma ji pomagam kar sama, pri določenih temah, domačih nalogah in pri pripravi na teste pa pokličem na pomoč gospo Tatjano. Doslej se je njena pomoč zelo obrestovala.


Sem Matevž in hodim v sedmi razred. Matematika mi ne gre. Z učiteljico Tatjano sva se učila geometrijo. Vse mi je razložila tako, da sem razumel. Všeč mi je, ker se zna tudi pohecati.


Ga. Tatjana je naši Lari pomagala pri učenju in domačih nalogah. Lara hodi v četrti razred in je pri učenju zelo počasna. Domače naloge je prej delala celo popoldne, pa še je kakšno pozabila. Zdaj smo vsi bolj zadovoljni in imamo več časa za druge stvari.
Alenka B.